Spumă de căpşuni

Untitled jpeg

Indiferent de sezon, poţi prepara un desert rafinat, cum este această spumă de căpşuni trimisă de doamna Eliza Corovancă din Galaţi.

Ingrediente ● 500 g căpşuni ● 400 g smântână pentru frişcă ● zahăr brun, după gust

Speli căpşunile, păstrezi câteva pentru decor, le cureţi şi le pui în blender. Le mixezi până când obţii un piure fin. Separat, baţi smântâna rece, adaugi zahărul şi mixezi continuu până când obţii o frişcă tare. Încorporezi în ea, lingură cu lingură, piureul de căpşuni, amestecând uşor după fiecare.

Le aranjezi în cupe sau în pahare, le decorezi cu fructele păstrate şi le ţii la frigider până în momentul servirii.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg