Ştiucă cu sos picant

stiuca cu sos picant jpeg

Astăzi, de Sărbătoarea Floriilor vă recomandăm o reţetă care are la bază peştele şi pe care am primit-o de la cititoarea noastră Maciuca Felicia. Vă mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

2-3 bucăţi ştiucă, fiecare de cca. 300-400 g 1 borcan roşii în suc 50 ml ulei măsline 4-5 căţei usturoi boabe de piper 1 linguriţă chilli

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală şi se lasă să se scurgă. Se sărează şi piperează, apoi se asază într-o tavă.

Roşiile se pasează cu un blender şi se pun pe foc într-un vas împreună cu piperul, uleiul, usturoiul feliat, sarea şi pudra de chili. Se fierb câteva minute, apoi se toarnă peşte peste.

Se dă la cuptor pentru 20 minute.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.