Ştrudel cu mere
![IMG 20170923 114754[1] jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-e/e978711d-f299-4bf4-aa15-dca6cf049b44/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D520%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ai poftă de ceva dulce, însă ai prefera ceva preparat în casă? Atunci fă repede acest ştrudel de mere după reţeta domnului Constantin Gornescu.
De ce ai nevoie pentru ştrudel
1 pachet aluat foitaj
3 mere
2 linguri zahăr din stevie
scorţişoară
dulceaţă de căpşuni, pentru decor
Cum se prepară ştrudelul
Decongelezi aluatul foitaj.
Speli şi cureţi merele, le dai prin răzătoare, le amesteci cu scorţişoară, după gust şi cu zahărul. Tai aluatul în pătrăţele, aşezi pe fiecare umplutură de mere şi acoperi cu un alt pătrăţel. Aşezi ştrudelele formate într-o tavă tapetată şi o dai lşa cuptorul încins până când se rumenesc. Le serveşti presărate cu dulceaţă de căpşuni şi presărate cu zahăr.