Supă-cremă de dovleac

Supa crema de dovleac jpeg

Mulţumim Albert Daniel Bertoni pentru reţeta pe care ne-ai trimis-o la redacţie!

Ingrediente

1 kg dovleac tăiat cuburi 1 l supă de legume 2 morcovi tăiaţi cubuleţe 2 cepe tăiate mărunt 4 linguri ulei de porumb aromatizat cu ghimbir 3 căţei usturoi feliaţi 1 g ghimbir răzuit 5 g nucşoară 150 ml smântână de gătit sare piper măcinat miez de nucă seminţe de dovleac

Mod de preparare

Încingi uleiul şi adaugi ceapa, morcovul, ghimbirul şi nucşoara. Condimentezi cu sare şi piper. Amesteci şi căleşti legumele cinci minute. Adaugi usturoiul şi căleşti încă un minut. Pui dovleacul şi torni supa de legume. Amesteci, apoi laşi să fiarbă 30 de minute, până când dovleacul devine moale.

Cu ajutorul mixerului vertical pasezi supa. Condimentezi cu sare şi piper şi potriveşti consistenţa cu smântână sau chiar cu apă fierbinte. Serveşti cu miez de nucă sau cu seminţe de dovleac, după preferinţă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg