Supă cu găluşte şi zucchini

IMG 8654 jpeg

Chiar ni se făcuse poftă de o supă fierbinte cu găluşte! Iar reţeta cititoarei noastre, Raluca Bianca Panazan din Braşov a venit la fix.Încearc-o şi tu!

Ingrediente

piept de pui 1 morcov 1 dovlecel zucchini mare 1 ceapă mică albă 1 lingură de orez 10 roşii cherry pătrunjel proaspăt sau congelat boia dulce/vegeta/piper

Pentru găluşte

2 ouă

gris

sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune in oala de supa la fiert. Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline.

Se pun in oala de supa,se adauga si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Pieptul de pui se scoate si se taie cubulete,se adauga din nou in supa,se pune si orezul.

Se bat ouale intr-un castron adanc,se pune un praf de sare,se pune treptat gris,aveti grija sa nu puneti prea mult ca altfel devin tari,nu raman pufoase galustele.

Se lasa cateva minute sa respire.

Cu 1 lingura se umezeste in supa si se ia din compozitia de gris. Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si rosiile cherry taiate in patru. Se condimenteaza dupa gust. Cand este gata se pune patrunjelul tocat marunt.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.