Supă de legume cu perişoare de pui

Supa jpeg

Această reţetă cu supa de legume cu perisoare de pui am primit-o de la cititoarea noastră Mariana Manz din Timişoara. Mulţumim, Mariana. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro

Ingrediente:

1 piept pui 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1-2 ardei graşi 1 bucată ţelină 1 ou 2 linguri orez pătrunjel verde sare delicat

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii, ţelina şi rădăcina de pătrunjel şi se taie chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Se spală pieptul de pui şi se pune la fiert cu morcovii, telina şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Se adaugă si ceapa curăţată întreagă şi se scoate după ce a fiert (se pune pentru gust).

Se adună spuma ori de câte ori se formează. Se scoate carnea fiartă pe jumătate şi se trece prin maşina de tocat sau printr-un blender de tocat. În tocătură se adaugă orezul şi oul, se pune pătrunjelul tocat, se potriveşte de sare şi se formeaza perişoarele. Se pun la fiert înapoi în oala cu legume si se adaugă şi ardeiul. Se lasă să fiarbă împreună. Se potriveste supa de legme cu perisoare de pui cu sare sau delicat dupa gustul fiecaruia.

Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Supa de legume cu usturoi

Supa de legume cu usturoi

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.