Supă de roşii cu scorţişoară

Supa de rosii jpeg

Această reţetă am primit-o de la Lako Iuliana Cenad. Mulţumim. Aşteptăm şi reţele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

3 morcovi 1 ceapă 1 conserva de roşii 7 dl bulion 4 dl supă de legume 1 linguriţă oţet balsamic 1 dl frişcă 1 lingură zahăr 2 linguriţe scorţişoară 2 linguri ulei sare piper

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi se pune la călit. Se adaugă în tigaie şi morcovii raşi şi se călesc. Când morcovii sunt bine pătrunşi se adaugă conserva de roşii (întregi) şi bulionul. Se lasă să dea în clocot, apoi se adaugă supa de legume. Se fierbe până ce morcovii sunt moi. Când sunt gata, se mixează. Apoi se adaugă frişca, oţetul balsamic, sarea, piperul, zahărul şi scorţişoara şi se mai dă puţin în clocot.

Se serveşte imediat.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestor.