Tabouleh

DSCF4651 jpeg

Monica Antoniciuc, o cititoare fidelă a revistei noastre, s-a gândit, şi bine a făcut, să ne trimită o reţetă tradiţională, dar nu românească. Dacă eşti curios, găseşti ingredientele şi modul de preparare mai jos.

Ingrediente

1 ceaşcă cus-cus 2 legături pătrunjel 3-4 roşii sare ulei de măsline 1 lămâie

Mod de preparare

Peste cus-cus se toarnă o ceaşcă cu apă fierbinte şi se acoperă să se absoarbă toată apa. Se pune apoi ulei de masline (1-2 linguri) şi se amestecă cu o furculiţă, să se desfacă bine boabele.

Roşiile se taie cubuleţe şi se amestecă cu cus-cusul. Pătrunjelul se taie fin şi se pune în salată. Se asezonează cu sare, zeamă de lămâie. Se aşază totul în bol şi se serveşte.

Sfat: se mai poate adăuga în salată, ceapă verde.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.