Tartă cu fructe

tarta jpeg

Această reţetă am primit-o de la Dvornic Elke din Curtea de Argeş. Mulţumim pentru reţetă. Nu uitaţi că aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

Pentru blat: 3 ouă 6 linguri ­de zahăr 5 linguri ­făină 1 lingură ­cacao 6 linguri ­apă călduţă 1 vârf de ­praf de co­pt sare

2 budinci

500 ml lap­te

5 linguri ­zahăr

zmeură

1 piersică­

1 gelatină­ roşie

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zaharul, se adaugă treptat apa, se amesteca bine, apoi se pune câte puţină făină, cacao şi praful de copt, puţină sare şi se omogenizează.

Compoziţia se pune într-o tavă de tartă unsă în prealabil. Se dă la cuptor aproximativ 25 minute sau până se rumeneşte. După ce s-a copt se întoarce pe partea cealaltă şi se pune pe o farfurie.

Se lasă la răcit, apoi se adaugă budinca făcută din 500 ml lapte şi 2 budinci. Se lasa la răcit şi după ce-am pus budinca, apoi se ornează după preferinţă cu zmeură şi piersici. Deasupra se pune gelatina (se face conform instrucţiunilor de pe ambalaj).

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.