Tartă cu fructe şi budincă de vanilie

tarta cu fructe si budinca de vanilie jpeg

Mulţumim Antonia Năstase pentru această reţetă!

Aluat

225 gr faina 150 gr unt 75 gr zahar brun 1 albus

Umplutura:

1 plic budinca vanilie

500 ml lapte

jumatati de piersici decojite din compot felite de mere rosii cateva cirese

1 plic Tort Gelee transparent

Mod de preparare

Zaharul se mixeaza cu untul, apoi se pune faina, framantam bine, adaugam albusul pentru a iesi un aluat omogen. Aluatul il invelim in folie alimentara si il dam la frigider, 30 de minute. Ungem cu unt o forma de tarta, intindem aluatul, il punem in forma si il mai dam la rece, 30 minute. Coacem, in cuptorul preincalzit, in prealabil, 30 minute, foc mediu. Budinca o preparam conform instructiunilor de pe plic si o turnam calduta peste aluat si o lasam sa se raceasca. Ornam tarta cu feliute subtiri de fructe, peste care turnam usor, gelul transparent. Este bine sa lasam tarta peste noapte, in frigider, pentru a se fragezi mai bine.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.