Tartă cu fructe şi budincă de vanilie

Mulţumim Antonia Năstase pentru această reţetă!
Aluat
225 gr faina 150 gr unt 75 gr zahar brun 1 albus
Umplutura:
1 plic budinca vanilie
500 ml lapte
jumatati de piersici decojite din compot felite de mere rosii cateva cirese
1 plic Tort Gelee transparent
Mod de preparare
Zaharul se mixeaza cu untul, apoi se pune faina, framantam bine, adaugam albusul pentru a iesi un aluat omogen. Aluatul il invelim in folie alimentara si il dam la frigider, 30 de minute. Ungem cu unt o forma de tarta, intindem aluatul, il punem in forma si il mai dam la rece, 30 minute. Coacem, in cuptorul preincalzit, in prealabil, 30 minute, foc mediu. Budinca o preparam conform instructiunilor de pe plic si o turnam calduta peste aluat si o lasam sa se raceasca. Ornam tarta cu feliute subtiri de fructe, peste care turnam usor, gelul transparent. Este bine sa lasam tarta peste noapte, in frigider, pentru a se fragezi mai bine.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.