Tartă răcoritoare cu fructe

Mulţumim Antoniei Năstase din bucureşti pentru această reţetă!
Ingrediente
Pentru aluat 225 g făină 150 g unt 75 g zahăr brun 1 albuş unt pentru uns tava
1 plic budincă de vanilie
500 ml lapte
felii de mere verzi
felii de mere roşii
felii de nectarine
kiwi
ananas
struguri roşii
1 plic gelatină
Mod de preparare
Mixezi zahărul cu untul, adaugi făina, albuşul şi frămânţi până obţii un aluat omogen. Înveleşti aluatul în folie alimentară şi îl dai la frigider 30 de minute. Întinzi aluatul, îl pui într-o formă unsă cu unt, dai la rece jumătate de oră, după care coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 30 de minute. Prepari budinca după instrucţiunile de pe plic, apoi o torni peste aluat şi laşi să se răcească. Ornezi tarta cu feliuţe de fructe peste care pui gelatina.