Tort cu cremă de zahăr ars

hqdefault jpeg

Trimite reţeta, o fotografie cu tine împreună cu preparatul tău şi datele de contact (domiciliu, telefon, e-mail) pe adresa de e-mail retete@click.ro sau pe adresa redacţiei: Bucureşti, Şos. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, cu menţiunea „Concurs Click! Poftă bună!“, până pe 1 septembrie 2018. Câştigătorii vor fi publicaţi în numărul din 21 septembrie 2018 Ingrediente Blat 5 ouă 5 linguri zahăr 5 linguri făină 5 linguri zahăr, pentru caramelizat ●1 praf de sare Umplutură ●1 l lapte 10 linguri zahăr ●1 lingură amidon alimentar 7 ouă Pentru blat, separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă cu un praf de sare şi cu zahărul. Încorporezi gălbenuşurile şi, amestecând uşor, făina în ploaie.

image

Caramelizezi, într-o cratiţă de mărime potrivită, cele 5 linguri de zahăr, apoi îmbraci în el vasul. Laşi la răcit.

Pentru umplutură, mixezi ouăle cu zahărul, apoi adaugi amidonul şi laptele călduţ. Răstorni umplutura în cratiţa cu caramel, apoi o dai la cuptor pe baie de aburi. Când începe să se coaguleze, adaugi, lingură cu lingură, aluatul pentru blat. Dai din nou la cuptor încă 20 de minute.

O laşi să se răcească până a doua zi, când o poţi răsturna pe un platou



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg