Tort cu frişcă şi căpşuni

Mulţumim Georgiana Daniela Modog pentru acest tort delicios!
Ai nevoie de
Pentru blat 6 ouă 2 linguri ulei 8 linguri făină 8 linguri zahăr 1 plic praf de copt esenţă de trandafiri
1 plic cremă pentru prăjituri cu gust de lămâie
1 cutie frişcă
zeamă de lămâie
300 g căpşuni
Mod de preparare
Pentru blat separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă cu zahărul. Gălbenuşurile le mixezi cu uleiul până îşi dublează volumul. Adaugi făina amestecată cu praful de copt şi esenţa de trandafiri. Încorporezi uşor albuşurile în gălbenuşuri şi torni compoziţia într-o tavă tapetată. Dai la cuptorul preîncălzit până trece testul scobitorii.
Prepari crema conform instrucţiunilor de pe plic. Pui cremă între foile de blat, apoi mixezi frişca în care ai pus zeama de lămâie. Acoperi tortul cu frişcă şi decorezi cu căpşuni.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.