Tort Diplomat

Tort Diplomat 2 jpeg

Mulţumim Elenei Zaharia din Bucureşti pentru această reţetă!

Ingrediente

2-3 kiwi 1 cutie compot de ananas 1 portocală 500 ml frişcă lichidă 2 plicuri gelatină 1 pachet pişcoturi

5 gălbenuşuri

200 g zahăr tos

500 ml lapte

1 plic budincă de vanilie

1 esenţă de lămâie (opţional)

Mod de preparare

Amesteci cu telul toate ingredientele pentru cremă, pui compoziţia pe baie de aburi, laşi până se îngroaşă şi o dai la rece. Între timp, mixezi frişca şi adaugi în crema răcită gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe plic. Cureţi fructele şi le tai bucăţi mici. Foloseşti pentru asamblarea tortului o formă cu pereţi detaşabili (sau o cratiţă mai înaltă şi pui în interiorul ei folie alimentară). Aşezi un strat de pişcoturi pe marginea formei, torni o parte din cremă şi pui bucăţele de fructe. Torni crema rămasă şi acoperi cu un strat de pişcoturi. Dai tortul la frigider 2-3 ore şi îl decorezi după preferinţe, înainte de servire.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg