Tort şarlotă

tort sarlota jpeg

Mulţumim Iuliana Filip din drobeta Turnu Severin pentru această reţetă delicioasă de tort.

Ingrediente

3 plicuri gelatină (de 10 g) 100 ml apă 2 linguri zahăr tos 1 ou fructe din compot

500 ml frişcă lichidă

1 cană zahăr tos

200 g smântână

Mod de preparare

Pui gelatina la hidratat în apă, apoi adaugi zahărul, oul bătut bine şi pui la foc mic. Amesteci continuu, până când se dizolvă zahărul, apoi laşi să se răcească. Baţi frişca împreună cu zahărul şi încorporezi treptat şi smântâna. Adaugi fructele tăiate mărunt şi gelatină răcită. Torni compoziţia într-o formă de tort cu pereţi detaşabili şi dai la frigider până se întăreşte. Decorezi după preferinţă.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.