Din câteva ingrediente, ai şi preparat o mâncare delicioasă, bună la prânz sau la cină.

 

Ingrediente

400 g fusilli

200 g bacon

1 dovlecel mediu

1 lingură unt

sare

piper

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Când sunt gata, le laşi la scurs, apoi le pui într-un castron şi, cât sunt fierbinţi, adaugi untul şi omogenizezi.

Tai baconul cubuleţe şi îl rumeneşti într-o tigaie antiaderentă. Când e crocant, îl scoţi şi, în grăsimea lăsată de bacon, pui dovlecelul tăiat felii subţiri. Îl sotezi 2-3 minute, apoi adaugi fusilli, baconul, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci. Mai ţii pe foc un minut, să se întrepătrundă aromele. Serveşti pastele calde.

FOTO Shutterstock

 

Loading...