Chifteluţe de miel marinate în sos de roşii

Dacă îţi place carnea de miel şi vrei să o incluzi în preparatele tale pentru masa de Paşti, încearcă o reţetă de chifteluţe, extrem de gustoase şi uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru a pregăti chifteluţe de miel
750 g carne de miel, tocată
1 morcov, ras
200 g bacon
6-8 căţei de usturoi, pisaţi
100 g făină
apă
1 ceapă, tocată
400 g fasole
700 g pastă de tomate
ulei
rozmarin, după gust
sare, după gust
piper, după gust
pătrunjel, după gust
Cum pregăteşti chifteluţele de miel
Amesteci carnea de miel, morcovul, 4 linguri de apă rece, sare şi piper. Formezi chifteluţele şi le dai prin făină. Le prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei încins. Scoţi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
În aceeaşi tigaie, pui baconul feliat, usturoiul, rozmarinul şi ceapa şi laşi pe foc 3-4 minute. Încorporezi pasta de tomate, fasolea şi 200 ml de apă şi laşi pe foc până dă în clocot. Aşezi chifteluţele deasupra şi mai dai pe foc 30 de minute, cu capacul pus. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu pătrunjel tocat, dacă doreşti.
Sursa http://thegirllovestoeat.com