Cotlete de curcan cu crustă de parmezan FOTO

Îţi prezentăm astăzi o reţetă pe care o va îndrăgi toată familia ta. Încearcă aceste cotlete de curcan cu o crustă de parmezan, uşor prăjite într-o cantitate suficientă de ulei şi unt. La final, vei obţine un preparat delicios din carne de curcan, dar nu vor fi cotlete grase şi nici nu vor avea multe calorii. Le poţi mânca cu puţină lămâie proaspătă pe deasupra.
Ingrediente
4 cotlete din piept de curcan 2 albuşuri, bătute 30 g pesmet 2 linguri parmezan sare grunjoasă, după gust piper proaspăt, după gust 1 lingură unt 1 linguriţă ulei de măsline felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare
Condimentezi cotletele de curcan cu sare şi piper. Combini pesmetul şi parmezanul într-un bol. Separat, în alt bol, baţi albuşurile. Scufunzi carnea de curcan în albuşuri, apoi o dai prin amestecul de pesmet şi scuturi excesul.

Încingi o tigaie antiaderentă, la foc mediu, adaugi untul şi uleiul de măsline. Când s-a topit untul, adaugi cotletele de curcan şi le prăjeşti 6 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos, iar carnea este pătrunsă. Serveşti alături de câteva felii groase de lămâie.
