Musli cu fulgi de ovăz şi migdale

fulgi de ovaz si migdale jpeg

Şi tu poţi să îţi prepari acest terci de ovăz rapid şi savuros, aproape în fiecare zi a săptămânii, ca gustare sau ca mic dejuns sănătos. Dacă doreşti, poţi înlocui mărul din reţetă cu orice alt fruct care îţi place.

Ingrediente (2 porţii)

30 g migdale 1 măr 100 g fulgi de ovăz pentru terci 100 ml apă 250 ml lapte (sau lapte de migdale) 1 lingură sirop de agave (sau miere) ¼ linguriţă scorţişoară

Mod de preparare

Toci migdalele şi tai merele cubuleţe. Într-o cratiţă mică, adaugi fulgii de ovăz, torni apa şi laptele şi laşi să fiarbă la foc mic. Adaugi siropul de agave peste terciul de ovăz şi mai laşi să fiarbă încet, la foc mic, amestecând din când în când, între 5 şi 7 minute. Torni terciul în boluri, înainte de servire. Ornezi cu migdale şi bucăţele de măr şi pudrezi cu scorţişoară.

Sursa + foto: kitchenstories.io

kitchenstories.io



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg