Musli cu fulgi de ovăz şi migdale

fulgi de ovaz si migdale jpeg

Şi tu poţi să îţi prepari acest terci de ovăz rapid şi savuros, aproape în fiecare zi a săptămânii, ca gustare sau ca mic dejuns sănătos. Dacă doreşti, poţi înlocui mărul din reţetă cu orice alt fruct care îţi place.

Ingrediente (2 porţii)

30 g migdale 1 măr 100 g fulgi de ovăz pentru terci 100 ml apă 250 ml lapte (sau lapte de migdale) 1 lingură sirop de agave (sau miere) ¼ linguriţă scorţişoară

Mod de preparare

Toci migdalele şi tai merele cubuleţe. Într-o cratiţă mică, adaugi fulgii de ovăz, torni apa şi laptele şi laşi să fiarbă la foc mic. Adaugi siropul de agave peste terciul de ovăz şi mai laşi să fiarbă încet, la foc mic, amestecând din când în când, între 5 şi 7 minute. Torni terciul în boluri, înainte de servire. Ornezi cu migdale şi bucăţele de măr şi pudrezi cu scorţişoară.

Sursa + foto: kitchenstories.io

kitchenstories.io