Pui cu ciuperci şi ierburi aromatice

pui cu ciuperci jpeg

Este gata în doar 25 de minute şi poate fi reţeta ideală pentru o masă cu prietenii. Sună bine, nu-i aşa?

Ingrediente:

un sfert de cană de făină o jumătate de kg de piept de pui tăiat bucăţele sare piper o lingură de ulei de măsline 3 linguri de unt nesărat 2 linguri de cimbru tocat mărunt 500 de grame de ciuperci tăiate bucăţele un sfert de cană de vin alb un sfert de cană de supă de pui un sfert de cană de pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Asezonaţi puiul cu sare şi piper şi daţi-l prin făină. Ungeţi o tigaie cu unt şi încingeţi puţin ulei în ea. Se prăjeşte puiul timp de aproximativ 3 minute, apoi se lasă la răcit pe o farfurie. Se reduce din temperatură şi se pun în tigaie, ciupercile, cimbrul şi încă puţin unt. Se lasă pe foc 6 minute. Adăugaţi vinul, supa de pui, asezonaţi cu sare şi piper, iar după 3 minute, se adaugă puiul şi se amestecă bine cu celelalte ingrediente. La sfârşit, se presară pătrunjel pe deasupra.

Sursa: marthastewart.com