Pui cu legume la cuptor

Puiul rumenit la cuptor este foarte bun. Adaugă-i legume proaspete, pentru un plus de savoare.
Ingrediente pentru pui cu legume la cuptor
600 g piept de pui
4 linguri ulei
½ linguriţă boia
2 dovlecei
2 ardei graşi
2 roşii
2 căţei de usturoi
busuioc proaspăt
sare
piper
Mod de preparare – Pui cu legume la cuptor
Tai pieptul de pui fâşii şi îl amesteci cu 2 linguri de ulei, boiaua, sare şi piper, după gust. Dai la frigider 2 ore. Combini legumele feliate cu restul de ulei şi le ţii la rece în acelaşi timp.
Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Aşezi puiul şi legumele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 45 de minute, întorcând carnea la jumătatea timpului. Serveşti cu busuioc.