Roşii cu brânză feta la cuptor FOTO

rosii cu branza feta jpeg

Iată o gustare light, care este uşor de preparat şi pe care o poţi servi la cină. Roşiile făcute la cuptor au un gust atât de bun deoarece reuşesc să îşi păstreze toată savoarea. Sunt gata în doar 20 de minute.

Ingrediente (2 porţii)

4 roşii mari 2 căţei de usturoi 10 g busuioc 100 g brânză feta pâine turcească, pentru servire sare piper

Mod de preparare

Speli roşiile şi le tai în jumătăţi. Cureţi şi toci usturoiul şi apoi toci frunzele de busuioc. Mărunţeşti brânza feta.

image

Aşezi roşiile înjumătăţite într-o tavă de copt, cu partea tăiată în sus. Presari usturoiul, le condimentezi cu sare şi piper, după gust şi apoi pui busuiocul tocat şi brânza feta peste roşii.

image

Le dai la cuptor aproximativ 5 minute, la 100 de grade Celsius. Dacă doreşti, le serveşti cu pâine turcească tăiată cubuleţe.

image

kitchenstories.io