Salată cu cartofi fierţi
O cină light, fără calorii, cu aport nutriţional sporit şi vitamine din legume? Nimic mai simplu! Reţeta de salată cu cartofi fierţi şi rucola este perfectă pentru tine. E gata în doar 15 minute!
Ingrediente pentru Salată cu cartofi fierţi şi rucola
- 10 cartofi mici
- 2 cepe roşii
- frunze de rucola
- oţet de mere
- ulei
- zahăr
- sare şi piper
Mod de preparare Salată cu cartofi fierţi şi rucola
Pune la fiert în apă cu sare cartofii necurăţaţi, în coajă, dar spălaţi bine înainte. Când sunt fierţi, se curăţă şi se taie cuburi.
Taie şi ceapa rondele şi se adaugă peste cartofi într-un bol. Adaugă şi frunzele de rucola.
Prepară apoi dressing-ul din 50 ml oţet de mere, împreună cu 2 linguriţe de zahăr, puţin ulei şi un praf de sare şi unul de piper.
Dressing-ul se toarnă peste salată şi se serveşte imediat.
Poftă bună!