Salată de roşii cu pătrunjel. Reţetă arăbească

Mâncarea arăbească este cunoscută ca fiind una dintre cele mai gustoase, dar şi mai sănătoase din lume. Un bun exemplu este salata de roşii cu pătrunjel, reţeta arăbească.
De ce ai nevoie pentru salată de roşii de pătrunjel, reţeta arăbească
25 g grâu bulgur
2 roşii descojite
1 legătură pătrunjel
1 ceapă roşie, tocată
2-3 linguri zeamă de lămâie
2-3 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Cum se prepară salata de roşii cu pătrunjel, reţeta arăbească
Pune grâul în 50 de ml de apă fierbinte, acoperă-l şi lasă-l 20 de minute să se înmoaie. Taie roşiile în patru, îndepărtează seminţele şi toacă-le. Adaugă pătrunjelul tocat peste roşii, grâul, asezonează cu sare, zeamă de lămâie şi ulei de măsline şi amestecă.
Serveşti alături de lipie.