Salată de rucola şi de cartofi
Suntem în Postul Paştelui, iar o reţetă simplă şi ieftină pe care o poţi încerca este, fără doar şi poate, această reţetă de salată de rucola şi de cartofi.
Salată de rucola şi de cartofi - ingrediente necesare:
- şase cartofi mari - două cepe roşii - 100 de grame de frunze de rucola - o lingură de oţet de mere - o lingură de ulei - o linguriţă de zahăr - sare şi piper, după gust
Salată de rucola şi de cartofi - mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă, după care decojeşte-i cât sunt fierbinţi şi pune-i pe un platou.
Între timp, curăţă ceapa şi taie-o sub formă de rondele. Adaug-o apoi peste cartofi, alături de frunzele de rucola.
Prepară dressingul amestecând oţetul de mere, zahărul, sare şi ulei.
Adaugă totul peste cartofi şi condimentează cu piper.
Poftă bună!