Sos de năut şi susan caramelizat
Un sos delicios poate schimba complet savoarea mâncării tale. Încearcă o comabinaţie inedită de năut şi susan caramelizat, numai bun de servit în salata preferată, cu legume crude sau pe pâine prăjită.
Ingrediente pentru sosul de năut şi susan
- 1 lingură susan
- năut prefiert din conservă
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă de zahăr
- sare
Mod de preparare pentru sosul de năut şi susan
Foloseşte o tigaie în care să prăjeşti uşor susanul .Nu este nevoie să foloseşti ulei. La final, adaugă puţin zahăr.
Separat, usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte, iar năutul se căteşte bine sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Adaugă-l într-un blender, adaugă ustutoiul şi mixează până obţii o pastă omogenă. Adaugă susanul prăjit şi gustă de sare. Amestecă bine şi sosul tău este gata.
Poate fi servit în salate sau pe felii de pâine prăjită.
Poftă bună!