Pui umplut cu spanac şi brânză

pui umplut cu spanac jpeg

Nu ştii ce să mai găteşti şi parcă nu mai ai poftă de preparatele clasice? Atunci noi îţi propunem pui umplut cu spanac şi brânză. Un preparat delicios pe care îl poţi servi alături de o salată proaspătă.;

  • Porții: 5
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 20 min
  • Gătire: 40 min
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

1/2 cană roşii uscate

Sare

Piper

Ulei de masline

½ cană spanac

½ cană brânză feta

½ cană mozzarella

2 piepţi de pui

Mod de preparare

Asezonează piepţii de pui cu sare şi piper după gust şi unge-i cu ulei de măsline. Lasă-i la marinat la frigider 2-3 ore. Taie piepţii în jumătate, fără însă să-i desfaci de tot. Pune în fiecare portofel roşii uscate, câteva frunze de spanac tocate şi bucăţi de brânză feta şi mozzarella. Fixează cu scobitori, unge tava cu ulei şi aşază piepţii. Dă tava la cuptor până ce se rumeneşte carnea.

Sursa foto http://www.yammiesnoshery.com

http://www.yammiesnoshery.com