Aperitiv cu somon

aperitiv cu somon shutterstock 83992999 jpeg

Pregăteşte pentru musafiri sau pentru o cină romantică acest antreu gustos şi rapid.

Ingrediente

150 g orez 3 ouă 100 g caşcaval 1 legătură mărar 2 căţei de usturoi 200 g somon afumat ulei piper sare 200 g smântână

Cum se prepară

Se fierbe orezul în 600 ml de apă cu două linguri de ulei timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu ouăle, caşcavalul ras, usturoiul pisat, mărarul tocat, sare şi piper, după gust.

Se amestecă bine compoziţia de orez, apoi se formează clătite de 15 cm diametru, care se se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei încins. Se aşază pe farfurii, în straturi, clătitele de orez, alternând cu smântână şi cu felii de somon.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg