Aperitiv „Pom de Crăciun“

aperitiv pom de Craciun jpg

Pregăteşte aceste aperitiv chiar pentru masa festivă de Crăciun.

Ingrediente

350 g brânză proaspătă de vaci

1 legătură ceapă verde

2 legături mărar

100 g smântână

sare și piper alb

biscuiți sărați

morcov, pentru decor

Mod de preparare

Storci bine brânza de zer și o amesteci cu smântâna, mărarul și ceapa tocate. Adaugi sare și piper.

Modelezi compoziția în formă de brad: iei o bucată de folie alimentară și formezi un con pentru a servi drept șablon. Începând de la bază, așezi biscuiții pe un platou pentru a reprezenta trunchiul bradului, iar pe ei montezi brânza modelată sub formă de brad și dată prin mărarul tocat.

Decorezi cu morcov decupat în formă de stea. Dai brăduții în frigider 1-2 ore înainte de servire, pentru a le permite să se întărească și să se fixeze forma.