Aperitiv „Pom de Crăciun“
Pregăteşte aceste aperitiv chiar pentru masa festivă de Crăciun.
Ingrediente
350 g brânză proaspătă de vaci
1 legătură ceapă verde
2 legături mărar
100 g smântână
sare și piper alb
biscuiți sărați
morcov, pentru decor
Mod de preparare
Storci bine brânza de zer și o amesteci cu smântâna, mărarul și ceapa tocate. Adaugi sare și piper.
Modelezi compoziția în formă de brad: iei o bucată de folie alimentară și formezi un con pentru a servi drept șablon. Începând de la bază, așezi biscuiții pe un platou pentru a reprezenta trunchiul bradului, iar pe ei montezi brânza modelată sub formă de brad și dată prin mărarul tocat.
Decorezi cu morcov decupat în formă de stea. Dai brăduții în frigider 1-2 ore înainte de servire, pentru a le permite să se întărească și să se fixeze forma.