Ardei capia umpluți cu maioneză și creveți

Ardei capia umpluți cu maioneză și creveți sunt un aperitiv elegant și delicios, perfect pentru o masă festivă sau o ocazie specială.

ardei capia umpluti cu maioneza si creveti jpg

Ingrediente

8 ardei capia mici

1 lingură suc de lămâie

200 g creveți decorticați

1 linguriță muștar Dijon

2 linguri ulei de măsline

sare

piper

150 g maioneză

frunze de salată verde, pentru decor

1 morcov, pentru decor

Mod de preparare

Toci creveții fierți bucăți mici. Într-un bol, amesteci creveții cu maioneza, sucul de lămâie și muștarul Dijon. Adaugi sare și piper și amesteci bine până obții o compoziție omogenă și cremoasă.

Umpli fiecare ardei cu amestecul de creveți și maioneză cu o linguriță. Așezi ardeii umpluți pe un platou, cu partea deschisă în jos. Stropești ardeii umpluți cu puțin ulei de măsline pentru extra savoare. Decorezi cu frunze de salată verde și felii subțiri de morcov.