Biluțe de brânză cu merișoare și nuci pecan
Biluțe de brânză cu merișoare și nuci pecan sunt perfecte pentru platourile festive sau ca o gustare sofisticată la orice eveniment.
Ingrediente
200 g cremă de brânză
100 g brânză cheddar rasă
50 g brânză de capră
sare
piper
2 linguri maioneză
1 linguriță muștar Dijon
50 g merișoare uscate, tăiate mărunt
50 g nuci pecan, tocate
1 lingură ierburi proaspete, tocate fin
sticksuri
Mod de preparare
Într-un bol, amesteci crema de brânză, brânza cheddar, brânza de capră, maioneza și muștarul Dijon. Adaugi sare și piper, amesteci până obții o pastă omogenă. Încorporezi merișoarele, nucile pecan și ierburile proaspete, tocate, în compoziția de brânză.
Iei câte o lingură din amestec și formezi bile mici, cam de mărimea unei nuci, care vor fi montate în sticksuri.
Aranjezi biluțele de brânză pe un platou festiv.