Biluțe de brânză cu merișoare și nuci pecan

Biluțe de brânză cu merișoare și nuci pecan sunt perfecte pentru platourile festive sau ca o gustare sofisticată la orice eveniment.

bilute cu merisoare si nuci jpg

Ingrediente

200 g cremă de brânză

100 g brânză cheddar rasă

50 g brânză de capră

sare

piper

2 linguri maioneză

1 linguriță muștar Dijon

50 g merișoare uscate, tăiate mărunt

50 g nuci pecan, tocate

1 lingură ierburi proaspete, tocate fin

sticksuri

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci crema de brânză, brânza cheddar, brânza de capră, maioneza și muștarul Dijon. Adaugi sare și piper, amesteci până obții o pastă omogenă. Încorporezi merișoarele, nucile pecan și ierburile proaspete, tocate, în compoziția de brânză.

Iei câte o lingură din amestec și formezi bile mici, cam de mărimea unei nuci, care vor fi montate în sticksuri.

Aranjezi biluțele de brânză pe un platou festiv.