Biscuiţi aperitiv cu brânză
Dacă de obicei biscuiţi sunt un desert mai uşor, în combinaţie cu brânză şi usturoi sunt o alegere inedită pentru aperitiv.
Ai nevoie de
1 cană făină
½ lingură sare
2-3 căţei de usturoi
¼ cană parmezan ras
100 g brânză albastră
6 linguri unt rece
4 linguri apă rece
1 ou
seminţe de susan
Amestecă foarte bine făina cu sarea, usturoiul zdrobit şi parmezanul. Adaugă brânza albastră, 2 linguri de apă şi untul. Dacă aluatul este încă tare, pune şi restul de apă. Înfăşoară-l în folie şi dă-l la rece pentru o oră.
Încinge cuptorul şi aşază hârtie de copt într-o tavă. Frământă aluatul cu ou şi seminţele de susan. Rulează aluatul asemeni unui baton de salam şi taie-l în felii de 1 cm grosime. Pune biscuiţii în tavă şi coace-i până se rumenesc uşor.
Sursa foto http://diethood.com