Brioşe cu caşcaval şi ciuperci

1 briose cascaval ciuperci jpg jpeg

Dificultate mică Preparare 60' Pentru 6 porţii

Ingrediente

350 g făină

2 ouă

1 praf de copt

200 ml lapte

50 g unt

2 linguri parmezan

2 linguri caşcaval

2 linguri telemea

4 ciuperci champignon

sare

piper

Mod de preparare

Cerni făina cu praful de copt, o amesteci cu laptele, ouăle bătute cu sare şi puţin piper, adaugi untul frecat spumă, ciupercile sotate separat cu unt, telemeaua sfărâmată, caşcavalul şi

parmezanul rase.

Amesteci ingredientele bine, apoi torni compoziţia în formele de brioşe tapetate cu folie specială de copt (formele să fie pline trei sferturi) şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, la foc potrivit.

Le laşi să se răcească în forme, apoi le scoţi şi le serveşti.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg