Brioşe de ciocolată cu centru lichid

briose cu ciocolata cu interior moale jpeg

Brioşele de ciocolată cu centru lichid sunt o adevărată delicatesă. Sunt puţin mai migăloase, deoarece trebuie să fii atentă să nu le ţii prea mult în cuptor, dar rezultatul merită orice efort.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu centru lichid

100 g ciocolată neagră

100 g unt

150 g zahăr brun

3 ouă

1 lingură esenţă de vanilie

50 g făină

Cum se prepară brioşe cu centru lichid

Dai drumul la cuptor şi ungi cu puţin unt formele de brioşe. Topeşti ciocolata şi untul pe baie de aburi şi amesteci până se omogenizează. Încorporezi zahărul, ouăle, unul câte unul, vanilia şi la final făina. Torni compoziţia în formele de brioşe şi le dai la cuptor 10-12 minute, până când marginile sunt ferme, dar mijlocul brioşelor este uşor umed. Treci cuţitul pe marginiel brioşelor şi le scoţi din formă.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg