Budincă de fasole, ciuperci şi şuncă

IF62956 jpeg

Poţi prepara fel de fel de budinci, dar dacă nu ai pregătit-o pe aceasta până acum, înseamnă că ai pierdut una dintre cele mai importante compoziţii.

Ingrediente

1 ceapă 150 g fasole 500 g ciuperci 6-7 roşii bine coapte 1 vânătă 1 legătură pătrunjel 200 ml smântână 150 g şuncă 2-3 căţei de usturoi 100 g caşcaval sare piper ulei

Mod de preparare

Se căleşte ceapa tocată mărunt până devine aurie, se adaugă ciupercile şi vânăta tăiată cubuleţe, amestecând continuu, la foc iute, până se evaporă apa lăsată de legume. Se pun roşiile tăiate bucăţi, şunca tăiată cubuleţe şi pătrunjelul tocat fin.

Se condimentează cu sare şi piper şi se mai fierbe 5 minute la foc iute. Se adaugă usturoiul tăiat mărunt şi smântâna.

Se pune compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată, se rade caşcaval deasupra şi se dă la cuptor.

sursa foto: Image Food



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg