Căpşuni umplute

capsuni umplute cu branza cu mucegai jpeg

O combinaţie destul de neobişnuită, dar foarte gustoasă, perfectă de servit persoanei dragi.

Ingrediente:

o jumătate de căniţă de oţet balsamic 80 de grame de cremă de brânză 60 de grame de brânză cu mucegai 16 căpşuni 3 linguri de nuci

Mod de preparare:

Puneţi uleiul într-o crăticioară şi lăsaţi-l pe foc, până scade puţin. Se va răci la temperatura camerei. Într-un bol, amestecaţi crema de brânză până devine foarte cremoasă. Adăugaţi brânza cu mucegai şi amestecaţi din nou. Scoateţi miezul din căpşuni, astfel încât să formeze niste coşuleţe. În fiecare căpşună veţi pune câte 2 linguriţe din umplutura cu brânză. Se presară nuci deasupra şi se lasă puţin la rece. Se toarnă câte puţin oţet balsamic peste.

Foto: triedinblue.blogspot.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg