Căpşuni umplute

capsuni umplute cu branza cu mucegai jpeg

O combinaţie destul de neobişnuită, dar foarte gustoasă, perfectă de servit persoanei dragi.

Ingrediente:

o jumătate de căniţă de oţet balsamic 80 de grame de cremă de brânză 60 de grame de brânză cu mucegai 16 căpşuni 3 linguri de nuci

Mod de preparare:

Puneţi uleiul într-o crăticioară şi lăsaţi-l pe foc, până scade puţin. Se va răci la temperatura camerei. Într-un bol, amestecaţi crema de brânză până devine foarte cremoasă. Adăugaţi brânza cu mucegai şi amestecaţi din nou. Scoateţi miezul din căpşuni, astfel încât să formeze niste coşuleţe. În fiecare căpşună veţi pune câte 2 linguriţe din umplutura cu brânză. Se presară nuci deasupra şi se lasă puţin la rece. Se toarnă câte puţin oţet balsamic peste.

Foto: triedinblue.blogspot.com