Caracatiţă prăjită
Chef Andrei Ţandără ne surpinde din nou cu o specialitate delicioasă şi mai puţin întâlnită într-un meniu obişnuit. Pentru că este o adevărată prvocare, chef Andrei Ţandără te învaţă cum să o prepari.
Ai nevoie de
câteva tentacule tăiate de caracatiţă fiartă 1 căţel de usturoi 1 mână spanac coajă de lămâie zeama de la ½ lămâie pătrunjel tăiat 2 roşii cherry tăiate
Preparare
Încingi uleiul şi pui căţelul de usturoi. După ce s-a rumenit uşor adaugi spanacul, sarea, piperul şi puţină coajă de lămâie. Ţii să se soteze uşor, apoi îl aşezi pe o farfurie .
În acelaşi ulei rumeneşti feliuţele de caracatiţă, torni peste ele şi puţin din zeama în care ai fiert. Aşezi tentaculele rumenite peste spanac, stropeşti cu zeama de lămâie, pui roşiile şi serveşti.