Carne de miel cu ciuperci
Vrei să prepari o mâncare de care pur şi simplu nu te mai saturi? Încearcă această reţetă!
De ce ingrediente ai nevoie 1 kg carne de miel 250 g ciuperci 1 ceapă 1 lămâie sare piper 1 pahar de vin verdeaţă tocată 1 pahar ulei
Speli carnea, o tai felii şi o rumeneşti în ulei încins. Scoţi feliile de carne pe o farfurie, după care toci ceapa şi ciupercile, curăţate în prealabil, le adaugi împreună în uleiul rămas şi le căleşti cu vasul acoperit.
Când ciupercile s-au înmuiat, adaugi sare, piper, verdeaţa tocată şi paharul de vin alb. Încorporezi carnea în cratiţă, peste ciuperci şi acoperi cu apă caldă.
Laşi pe foc mic să scadă, iar când este aproape gata, acreşti mâncarea uşor cu zeamă de lămâie.
Sursa www.finedininglovers.com