Cele mai bune brioşe de ciocolată – Interiorul moale te va cuceri
Cui nu-i plac brioşele, mai ales dacă au un interior moale, care pur şi simplu ţi se topeşte în gură? Reţeta de mai jos este foarte simplă şi merită să o încerci, mai ales dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un desert excepţional.
Cele mai bune brioşe de ciocolată – Ingrediente
220 g ciocolată 5 linguri unt 4 linguri zahăr 4 ouă 4 linguri făină 1 praf de sare
Cele mai bune brioşe de ciocolată – Mod de preparare
Ungi formele de brioşe cu o lingură de unt. Topeşti ciocolata ruptă şi o laşi la răcorit. Mixezi untul la temperatura camerei cu zahărul, încorporezi ouăle şi amesteci până obţii o compoziţie spumoasă. Adaugi făina, praful de sare şi un sfert din ciocolata topită. După ce s-a omogenizat, pui restul de ciocolată. Umpli formele pe trei sferturi şi le ţii la cuptor doar până când brioşele se desprind de pe margini.