Cele mai simple brioşe cu caşcaval
Pentru momentele în care nu mai ştii ce să găteşti, îţi propunem o altfel de reţetă delicioasă de brioşe cu caşcaval, care se prepară uşor şi este foarte săţioasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti brioşe cu caşcaval
125 g făină
8 g praf de copt
sare, după gust
boia, după gust
oregano, după gust
piper, după gust
115 g caşcaval ras sau brânză cheddar
150 ml lapte
60 ml lapte bătut
2 linguri ulei de măsline
30 g unt
Cum pregăteşti brioşe cu caşcaval
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Ungi cu puţin ulei o tavă cu forme speciale pentru brioşe. Amesteci făina, praful de copt, sarea, boia, oregano şi piper. Adaugi caşcavalul ras şi combini până se încorporează bine. Într-un bol mixezi laptele,laptele bătut şi uleiul, torni peste făină şi mixezi. Umpli fiecare formă cu o bucată de aluat. Dai la copt 15-18 minute. Topeşti untul şi ungi fiecare brioşă pe deasupra în ultimele 5 minute, cât sunt încă în cuptor. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa http://www.bibbyskitchenat36.com