Cheescake cu ciocolată
Nu ai nevoie niciodată de un motiv pentru a te răsfăţa cu minunata ciocolată. Iată cum poţi face un cheescake cu ciocolată.
Ai nevoie de
Pentru blat
175 g biscuiţi digestivi
1 lingură zahăr
1 lingură cacao
75 g unt
Pentru umplutură
100 g ciocolată neagră
50 g unt
1 lingură cacao
1 lingură esenţă de rom
3 ouă
50 g zahăr
1 lingură făină
250 g mascarpone
Dă drumul la cuptor. Zdrobeşte biscuiţii, adaugă zahărul, cacaua şi untul topit. Amestecă bine şi pune blatul într-o formă de tort. Pentru umplutură pune într-un vas pe baie de aburi ciocolata, untul, cacaua şi esenţa de rom. Amestecă până se topesc şi se omogenizează. Dă deoparte şi lasă puţin să se răcorească. Bate ouăle cu zahărul, adaugă făina, crema de mascarpone şi ciocolata. Pune umplutura peste biscuiţi şi dă prăjitura la cuptor pentru 40-45 de minute.
Sursa foto https://potatofaces.wordpress.com