Cheesecake cu jeleu de căpşuni
![cheesecake cu jeleu de capsuni poza 11 jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-f/fbe698da-31ba-4245-8ae0-4338adc0765f/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D708%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Răcoros şu uşor de preparat, cheesecake-ul cu jeleu de căpşuni este o prăjitură care nu are nevoie de coacere.
Ai nevoie de
Pentru blat
280 g biscuiţi digestivi
150 g unt
Pentru cremă
800 g cremă de brânză
150 g zahăr pudră
200 ml frişcă lichidă
2 plicuri gelatină
100 ml apă rece
100 ml lapte fierbinte
Pentru jeleul de căpşuni
250 g căpşuni
4 linguri zahăr
1 plic gelatină
50 ml apă rece
Măcinăm biscuiţii cu mixerul. Topim untul.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2015/04/cheesecake-cu-jeleu-de-capsuni-poza-2-300x208.jpg)