Cheesecake cu jeleu de portocale
Pentru că portocalele sunt vedetele acestui sezon, ţi-am pregătit o reţetă delicioasă, cheesecake cu jeleu de portocale.
De ce ai nevoie pentru cheesecake cu jeleu de portocale
Pentru blat
300 g biscuiţi
150 g unt
Pentru crema 1
400 g cremă de brânză
250 g mascarpone
150 g ciocolată neagră
Pentru crema 2
400 g cremă de brânză
250 g mascarpone
150 g ciocolată albă
Pentru jeleu de portocale
250 ml zeamă de portocale
2 linguri zahăr
1 plic gelatină
50 ml apă rece
Măcinăm biscuiţii cu mixerul. Topim untul, apoi îl amestecăm cu biscuiţii. Întindem compoziţia într-o formă de tort cu pereţii detaşabili (diametru 26 cm). Nivelăm cu o paletă sau direct cu mâna.
Află de AICI cum se prepară cheesecake cu jeleu de portocale.
Află de AICI cum se prepară cheesecake cu jeleu de portocale.