Chifteluţe din cârnăciori cu parmezan
Astăzi vă prezentăm...altfel de chifteluţe. Unele care cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii dumneavoastră şi savurate până la ultima bucăţică.
Ingrediente:
o cană şi un sfert de făină o jumătate de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper o linguriţă şi jumătate de praf de copt 2 căni de parmezan ras 500 de grame de cârnaţi de porc o jumătate de ceapă dată prin răzătoare 3 linguri de unt nesărat topit
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Amestecaţi într-un bol, făina, sarea, piperul şi praful de copt. Presăraţi deasupra parmezanul ras. Adăugaţi cârnăciorii tăiaţi bucăţele, ceapa şi untul. Formaţi chifteluţele şi aşezaţi-le pe o tavă cu hârtie pentru copt. Se lasă la cuptor 25 de minute şi se servesc calde.
Sursa: marthastewart.com