Ciocănele în foietaj

1365352289 7169ciocanele 20in 20foietaj jpeg

Ingrediente: 4 ciocănele de pui, 200g aluat de foietaj,  ulei pentru prăjit,  sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 60min Dificultate: medie

Speli bine ciocănelele, le condimentezi cu sare şi piper şi le prăjeşti în puţin ulei, unde adaugi şi puţină apă. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le laşi la răcit.

Decongelezi aluatul, îl tai fâşii groase de un deget şi înfăşori ciocănelele. Le aşezi într-o tavă şi le introduci la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute. Capătul ciocănelelor le înfăşori în folie de aluminiu.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg