Coaste de miel în crustă
Carnea de miel este foarte gustoasă dacă este gătită corespunzător, însă dacă nu eşti atentă o poţi usca. Iată cum se prepară o porţie de coastele de miel în crustă ca la carte.
De ce ai nevoie pentru coaste de miel în crustă
10 coaste de miel
1 cană crutoane
¼ cană fistic
¼ cană pătrunjel
4 linguri muştar
3 linguri rozmarin
1 praf de sare
1 lingură ulei de măsline
piper
Cum se prepară coastele de miel în crustă
Mărunţeşte în blender crutoanele, fisticul, pătrunjelul, rozmarinul şi adaugă puţină sare. Îndepărtează excesul de grăsime de pe coastele de miel. Asezonează-le cu sare şi piper şi lasă la marinat 10 minute. Încinge uleiul în tigaie şi rumeneşte coastele pe toate părţile. Unge-le cu muştar şi trece-le prin crusta de fistic. Pune coastele înapoi în tigaie şi mai prăjeşte-le 20 de minute.