Cotlet de porc aromat cu usturoi şi verdeţuri

cotlet de porc jpeg

O reţetă apetisantă, care îţi va încânta simţurile, cotletul de porc cu usturoi şi verdeţuri este foarte foarte gustos.

Ingrediente

2 bucăţi cotlet de porc cu os

2 linguri ulei

50 g zahăr brun

4 căţei de usturoi

½ linguriţă oregano

½ linguriţă cimbru

2 linguri unt

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Condimentezi bucăţile de carne cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, în jur de 3 minute, pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie.

Dai tigaia deoparte şi amesteci în ea untul, zahărul, usturoiul pisat şi restul verdeţurilor. Combini cotletele de porc cu sosul obţinut, până sunt acoperite bine pe ambele părţi. Dai la cuptor, 6-8 minute, până ce carnea se întrepătrunde. Laşi 5 minute la răcit înainte de servire.

Sursa https://innocentdelight.com