Covrigei bavarezi

covrigei bavarezi jpeg

Pentru că vremea nu este foarte prietenoasă, îţi recomandăm să te încălzeşti cu o ceaşcă de vin fiert, alături de o porţie de covrigei bavarezi, proaspăt scoşi din cuptor.

De ce ai nevoie pentru covrigei bavarezi

1 kg făină

6 linguri unt

400 ml apă

1 linguriţă sare

1 linguriţă praf de copt

1 ou, pentru uns

De ce ai nevoie pentru covrigei bavarezi

Amesteci într-un bol făina cu untul, iar după ce s-au omogenizat pui apa călduţă, praful de copt şi sarea. La final trebuie să obţii un aluat elastic şi nu foarte moale, pe care-l laşi să se odihnească 50 minute. Împarţi aluatul în 16 părţi egale, pe care le întinzi cu mâna până obţii nişte făşii lungi. Formezi covrigeii şi-i aşezi într-o tavă cu hârtie de copt, îi ungi cu ou, şi-i dai la cuptor până se rumenesc.

La final poţi presăra sare grunjoasă.

Sursa foto http://www.saltandbittersblog.com/

http://www.saltandbittersblog.com/



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg