Deliciu cu ciocolată
Răsfaţă-te cu o prăjitură delicioasă! Gustul de ciocolată se împleteşte armonios cu cel al cremei de cocos.
Ingrediente:
Pentru blat 250 g zahăr 3 ouă 1 praf de copt 125 ml ulei 125 ml lapte 100 g ciocolată topită 2 linguri cacao 1 cană de făină 2 linguri de ciocolată rasă
Pentru crema de cocos click AICI!
Pentru crema de cocos click AICI!
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu zahărul până se topeşte, iar ouăle devin o spumă. Adaugi pe rând uleiul, făina, laptele, praful de copt şi amesteci. Adaugi în compoziţie ciocolata topită şi cacaua. Pui hârtie de copt într-o tavă şi coci jumătate din compoziţie, apoi cealaltă foaie (poţi să coci totul şi tai blatul în două). Pui pe blatul de jos un strat subţire de cremă de cocos, aşezi cealaltă foaie şi pui un strat mai generos (în funcţie de gustul tău) de cremă. Dai la frigider.
În momentul servirii presari ciocolată rasă.