File de peşte gratinat

file de peste gratinat jpeg

Reţetele cu peşte sunt binevenite după această perioadă a sarbătorilor cu mâncăruri mai grele.

Ingrediente (6 porţii)

6 fileuri de peşte 3 cepe mari 400 g ciuperci 100 g unt 150 g parmezan ras 4 linguri pesmet picant 1 lămâie nucşoară rasă sare

Mod de preparare

Cureţi ceapa, o tai felii subţiri, o pudrezi cu sare şi o laşi câteva minute să iasă iuţeala din ea. Cureţi ciupercile, le tai felii mai groase pe cele mari şi le laşi întregi pe cele mici.

Ungi un vas termorezistent cu unt, presari pesmet, apoi aşezi un strat de ceapă, peste care aşezi trei fileuri de peşte. Adaugi câteva cubuleţe de unt, stropeşti cu zeamă de lămâie, presari parmezan şi pesmet picant.

Continui în aceeaşi ordine până epuizezi toate ingredientele. Ultimul strat va fi de parmezan şi pesmet picant, este care presari nucşoară. Adaugi restul de unt şi introduci vasul la cuptor pentru circa 35-40 de minute. Serveşti peştele cald.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg